[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
ЯК ЗАРОБИТИ ШВИДКО І БЕЗ ЛОХОТРОНУ
yoganДата: Вторник, 20.11.2012, 01:18 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Це програма для популяризації Вебмані. Наткнувся я на ЦЕ, абсолютно випадково, коли шукав роботу для додаткового заробітку, знайшовши статтю, в якій говорилося, що МОЖНА ЗРОБИТИ ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ ЗА ПАРУ ТИЖНІВ ПРИ ВКЛАДІ ВСЬОГО 21 грн. Минув тиждень, заглядаю в свій Інтернет гаманець, і вгадайте ЩО!! Надходжень ніяких немає, взагалі! Ще через тиждень (задля цікавості) заглянув у свій Інтернет гаманець. Дивлюся, усього одне надходження - 3 грн. Ще через два тижні я все-таки знову відкрив свій Інтернет гаманець, а в ньому вже близько 104 грн. Звідки? І раптом після 1 місяця почалося найцікавіше: на мій гаманець стали приходити гроші КОЖЕН ДЕНЬ, ще через 2 тижні на моєму рахунку вже було більше 3000 грн. Я знаю, що люди заробляють і по 25 000 грн.

ОСЬ ТІ САМІ 3 КРОКИ ДО УСПІХУ:

1. Увійдіть у систему webmoney. Далі необхідно покласти на свій рахунок 21 грн. (Трохи більше, тому що при здійсненні переказу система знімає 0.5% переказаної суми, УВАГА У ПРОГРАМІ БЕРУТЬ УЧАСТЬ ЛИШЕ U-гаманці.). Від себе зазначу, що зручно поповнити електронний гаманець зі спеціальних автоматів по прийому платежів, які часто розташовуються по всьому місту. Однак, такі автомати знімають комісію, яка, як правило, в межах 5% від суми платежу. Також можна поповнити електронний рахунок в банку. Як тільки Ви покладете на свій гаманець 21 грн - все готово, можете переходити до наступного кроку!

2. Необхідно перевести по 3 грн. на 7 пропонованих нижче WMU рахунків. Для того щоб здійснити переказ, необхідно зайти на сайт webmoney.ru Потім, якщо ви ще не ввійшли під своїм ім'ям, натисніть на посилання РЕЄСТРАЦІЯ, яка розташовується в самому верху сторінки, і виділена синім кольором. Далі за підказками системи webmoney.

ВАЖЛИВО! Переказ потрібно здійснювати на рахунок, а не на e-mail. Важливо! Щоб отримувати дохід, необхідно переказати на кожний із цих 7 гаманців по 3 грн., інакше ви просто не будете включені в систему мережними модераторами webmoney transfer і не зможете зняти Ваші гроші. У полі примітка напишіть «прошу внести меня в список Web-money» (без лапок) Отже, перекажіть по 3 грн. на кожен з цих рахунків:

U411110598864
U178126159483
U339168400093
U242326753033
U215662589670
U126082429042
U213986147580

3. Тепер УВАГА! Після того, як Ви виконали КРОК 2, скопіюйте до себе на комп'ютер весь цей текст від початку до кінця. У скопійованій статті видаліть зі списку гаманців ПЕРШИЙ (ВЕРХНІЙ) гаманець і перемістить 2-ий гаманець на місце 1-го, який Ви стерли, 3-ій - на місце 2-го, 4-ий - на місце 3-го, 5 - ий - на місце 4-го, 6-ий - на місці 5-ого, 7-ий на місце 6-го, а у 7-ий номер, який виявився порожнім, впишіть номер ВАШОГО гаманця! Розміщення цієї статті на 200 форумах, навіть на найменш відвідуваних, ГАРАНТУЄ Вам ДОХІД У 5 000-10 000 ГРН. ЦЕ МІНІМУМ!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Mics Capital Заробіток в інтернеті Заробити в інтернеті Способи заробити в інтернеті Заробіток для студентів інтернеті Додатковий заробіток в інтернеті Хочу заробити в інтернеті Робота в інтернеті Шукаю роботу в інтернеті Хочу працювати в інтернеті Хороша робота в інтернеті Легка робота в інтернеті Робота для студента в інтернеті Як заробити в інтернеті Шукаю роботу в інтернеті Додатковий заробіток в інтернеті Інтернет заробіток Інтернет заробіток для студентів Реальний заробіток в інтернеті Простий заробіток в інтернеті Бізнес в інтернеті Бізнес для студентів в інтернеті Блог про заробіток в інтернеті Сайт про заробіток в інтернеті Про заробіток в інтернеті Цікавий заробіток в інтернеті Як реально заробити в інтернеті Дохід в інтернеті Заробіток для початківця в інтернеті Заробіток для новачка в інтернеті Заробити гроші в інтернеті Як заробити гроші в інтернеті Як заробити швидко гроші в інтернеті Як легко заробити гроші в інтернеті Як почати заробляти в інтернеті З чого починати заробляти в інтернеті Перші кроки заробітку в інтернеті Ефективні способи заробітку в інтернеті Гроші,заробіток,інтернет Послуги по заробітку в інтернеті микс кепитал микс кэпитал мікс кепітал новый проект зароботка зароботок в интернете социальные сети видео микс капитал работать в микс капитал работа в микс кепитал регистрация микс капитал обучения микс капитал микс капитал Россия микс капитал Украина микс капитал СНД ищу спонсора микс капитал как зарегистрироваться Микс Капитал презентации микс капитал презентація мікс капітал микс кэпитал отзывы микскепитал отзывы мікскепітал відгуки

Форма входу

ЗАКЛАДКИ

Пакет "знание всем"

Видео Микскапитал

Видео Соціальні мережі

Друзі сайту

Амріта в Україні

Партнери

Пошук