[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Заробіток і як заробити гроші в інтернеті. Інвестиції в сайт » Як заробити в інтернеті » Новий грандіозний проект в Інтернеті - MICS Capital (Микс капитал) » MicsCapital Мікс капітал - нова соціальна сітка (новий заробіток)
MicsCapital Мікс капітал - нова соціальна сітка
millionДата: Воскресенье, 09.01.2011, 14:56 | Сообщение # 1
Адміністратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 74
Репутация: 100
Статус: Offline
Нова перспективна соціальна сітка

Реєстрація в проекті

Реєстрація в мікс капітал

 
millionДата: Воскресенье, 09.01.2011, 15:35 | Сообщение # 2
Адміністратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 74
Репутация: 100
Статус: Offline
Для ознайомлення з проектом можна переглянути відео ролик
Відео Мікс капітал
 
millionДата: Воскресенье, 09.01.2011, 15:46 | Сообщение # 3
Адміністратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 74
Репутация: 100
Статус: Offline
Увага, стартує соціальна мережа нового покоління MICS Capital.

Її головна особливість - можливість заробляти із задоволенням проводячи в ній час. Як відомо соціальних мереж існує велика кількість і ведучі з них мають колосальний прибуток, який переходить у власність тільки власників цих мереж.

У новій соціальній мережі MICS Capital цим прибутком співзасновники ділитимуться з усіма її учасниками, а особливо з тими, хто взяв активну участь в її розвитку.
Поспішай ти можеш в щомісячно отримувати дивіденди від доходу компанії!

Компанія засновник зареєстрована на території України, не має проблем із законодавством і оподаткуванням. Розроблений чіткий маркетинг-план розвитку доступні до обговорення маса нововведень і переваг проекту, регулярно проходять он-лайн конференції з розробниками і авторами ідеї.
Більшість сервісів покищо не працюють, оскільки мережа ще не запущена. Призначена для ознайомлення з новинами проекту, блогом розробників і структурою мережі.
Головне те, що користуватися прогресивними продуктами проекту та ще і запрацювати на цьому можна вже зараз!

 
millionДата: Воскресенье, 09.01.2011, 15:59 | Сообщение # 4
Адміністратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 74
Репутация: 100
Статус: Offline
Отже, основні плюси цього проекту
- Прозорість, легальність проекту, на даний момент оформляється ТОВ "Мікс Освіта"
- Переїзд на хостинг Амазон
- Миттєве виведення грошей
- Прозора система нарахувань виплат, дивідендів
- Можливість стати співінвестором російської дочірньої компанії

Що чекає користувачів соціальної мережі з січня 2011 року?
- потужна блогосфера, аудіоповідомлення
- ігри
- внутрішній ринок
За кожну дію користувач отримуватиме грошове заохочення

Вже на сьогодні рейтинг по відвідуваності (не індексації) складає більше 20 хвилин перебування - рекламодавці вже пускають «слюни», як би скоріше розмістити у нас свою рекламу! Це означає у MICS Capital - прекрасне і стабільне майбутнє!!!

 
millionДата: Воскресенье, 09.01.2011, 16:42 | Сообщение # 5
Адміністратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 74
Репутация: 100
Статус: Offline
Корінна відмінність від Однокласників, Вконтакте і інших соціальних мереж - в тих (їх вже давно стали називати вбивцями часу) люди просто спілкуються, грають, обмінюються фотографіями і так далі, але нічого при цьому не заробляють.

Проект MICScapital - це теж соціальна мережа, в яку можна зареєструватися абсолютно безкоштовно, але за користування нею заробляти гроші.
Крім того кожному учасникові надається можливість теж безкоштовно виставити на Ринок, що створюється в цій мережі, три позиції своїх товарів. За бажанням, можна почати заробляти серйозніші гроші (навіть дуже серйозні).
Для цього можна придбати доступ до розділу "Знання усім" (прекрасні повчальні уроки по комп'ютерних програмах, у тому числі по платіжних системах, Інтернеті, Фотошопу операційним системам, антивірусам та ін.; готуються уроки по англійській мові і багато інших). Вартість 255 грн. (одноразово).

При цьому людина потрапляє в матрицю і може запрошувати інших людей, будуючи структуру. Компанія засновник зареєстрована на території України, не має проблем із законодавством і оподаткуванням. Розроблений чіткий маркетинг-план розвитку, доступні до обговорення маса нововведень і переваг проекту регулярно проходять он-лайн конференції з розробниками і авторами ідеї. Зараз оформляється ПАО - публічне акціонерне товариство. Акції заносяться в державний реєстр цінних паперів. Це говорить про те, що проект більш, ніж серйозний. Усі ми знаємо, що матриці існують від сили 2 роки. У нашому випадку це не так.

- По-перше надійна платформа у вигляді соціальної мережі
- По-друге, можливість залучення в матрицю абсолютно безплатно - за активність на сайті, за безкоштовні реєстрації інших користувачів і багато що інше, що забезпечить постійний приплив нових клієнтів
- Смішна ціна вступу в матрицю (купівля пакету знань з різними уроками, які постійно оновлюватимуться)
Вдумайтеся! Одного разу заплативши 32$ (їх можна залишити в кафе за чергову вечерю) ви стаєте власником перспективного, цікавого і потужного бізнесу, під назвою МІКС КАПИТАЛ!
Заробляй, спілкуючись!!!

 
millionДата: Воскресенье, 09.01.2011, 19:13 | Сообщение # 6
Адміністратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 74
Репутация: 100
Статус: Offline
Скільки разів у вас виникала ситуація, коли, познайомившись з людиною і поспілкувавшись з нею деякий час, контакти втрачалися, і припинялося спілкування? У епоху глобальної інформатизації, щоб такого більше не відбувалося були винайдені геніальні проекти - соціальні мережі. Завдяки соціальним мережам стало можливим знайти навіть ту людину і відновити з ним спілкування, з яким ви років 20 не бачилися і взагалі ніяк не контактували. Приміром - це може бути товариш по службі з армії старий студентський друг, перше шкільне кохання, сусідка з двору з якою ви разом ходили в садок, або швидкоплинний знайомий з яким ви їхали в одному купе в потягу або відпочивали на морі.
Практично усіх цих людей зараз можна знайти за допомогою соціальних мереж.
"Keep In touch"! - так звучить на англійському гасло однієї популярної мережі, що на українську мову переводиться як "Будь на зв'язку"!. І це гасло цілком виправдане абсолютно для усіх соціальних мереж.
Що б ви могли оцінити масштаби проникнення соціальних мереж в повсякденне життя, досить сказати, що сьогодні їх аудиторія налічує більше 700 мільйонів користувачів, що приблизно складає 1/10 населення усієї планети. Це означає що кожен десятий житель планети вже зареєстрований мінімум в одній соціальній мережі, а, отже, з ним можна зв'язатися за допомогою мережі Інтернет.
Соціальних мереж налічується велика кількість - усі вони різноманітні, але цілі у усіх соціальних мереж одні: користувачам - надання можливості спілкуватися зі знайомими і не знайомими людьми по всьому світу, а авторам - отримувати дохід за рахунок спілкування цих користувачів.
З часом, соціальні мережі отримали різноманітні додаткові можливості, перетворивши засіб спілкування на центр розваги і комерції. Соціальні мережі обросли розважальними програмами інформаційно-рекламними розділами, блогами, дошками оголошень, вбудованими інтернет-магазинами і іншими корисними і не дуже сервісами. Усі ці особливості плюс рекламні площі приносять авторам і розробникам соціальних мереж колосальні прибутки, а у користувачів "з'їдають" дуже багато часу.
Щоб зрозуміти об'єми прибутків соціальних мереж їх авторам, досить знайти в інтернеті відкриті джерела по акціонерних товариствах і поглянути на фінансову звітність великих соціальних мереж. Для прикладу чистий дохід від продажу рекламних площ такій соціальній мережі як Facebook, після сплати усіх податків, склав 800 мільйонів доларів. І це тільки від продажу рекламних площ.
А тепер уявіть собі соціальну мережу майбутнього, мережу у якій багатомільйонні прибутки від оренди рекламних площ і роботи сервісів отримує не група засновників, а рядові користувачі - люди, які по факту і є "двигунами" величезної фінансової машини під назвою "Соціальна мережа". Соціальні мережі не дарма прозвали "вбивцями часу" - вони віднімають у користувачів величезну кількість часу. Як зробити що б це, витрачене на спілкування в соціальних мережах час приносив дохід не лише авторам і власникам соціальних мереж, але і тим хто витрачає цей час? Усе дуже просто: соціальна мережа Столиця МІКС ділиться з вами грошима, отриманими від продажу рекламних площ і прибутку від роботи її сервісів. Фактично - ми створили механізм, що дозволяє перетворити Ваш дорогоцінний час, який ви так або інакше, витрачаєте на спілкування, в пасивне джерело доходу. Вашого особистого доходу. Не секрет, що основним джерелом доходу в Інтернеті є оголошення, розміщені на сторінках фотоальбомів, блогів, новин, і.т.д. Навіть читаючи електронний лист від свого родича за допомогою будь-кого online -сервіса ви приносите прибуток власникам цього сервісу. Для прикладу, зайдіть на поштовий сервіс Gmail пошукового гіганта Google і прочитайте будь-який лист на вибір. При читанні листа ви також переглядаєте рекламні блоки, розміщені над листом. Навіть звичайний перегляд цих рекламних блоків приносить Google пристойний прибуток. У соціальній мережі МІКС Кепитал, 90% цього прибутку розподіляється між користувачами, які по факту і є споживачами рекламованих товарів і послуг. МІКС Кепитал працює, навіть коли ви спите! Надаючи цікаву і корисну інформацію, ви забезпечите собі постійне коло читачів, які у свою чергу дадуть вам те, про що усі так мріють - джерело пасивного доходу! Ми створили абсолютно новий тип соціальної мережі з упором на надання учасникам різноманітних можливостей для заробітку, що не має аналогів по усьому Інтернету. Ми даємо можливість самореалізуватися шляхом організації пасивних джерел доходу відкриваємо перед користувачами нові бізнес можливості, і надаємо відмінну машину для пошуку ділових партнерів або інвесторів. Допустимо, у вас є ідея але немає засобів на її реалізацію - з допомогою МІКС Кепитал ви з легкістю зможете знайти зацікавлених в інвестуванні людей, обговорити усі деталі і, у результаті, отримати кошти на її реалізацію. МІКС Кепитал допомагає здійснювати мрії!
Відмінною рисою нашої мережі є її закритий тип. Це означає, що нові користувачі можуть реєструватися тільки по запрошувальному посиланню від вже зареєстрованих користувачів, що автоматично відсіває несерйозних користувачів. Аудиторія МІКС Кепитал - це серйозно настроєні люди, які знають, чого хочуть в житті і тільки лише шукають можливості для досягнення своїх цілей, ми ж даємо їм такі можливості!
Працювати з нами простіше простого - для цього не треба особливих знань адже для нашої мережі розроблена унікальна серія уроків, яка дозволить вам вивчити усі інструменти, необхідні для роботи за лічені хвилини!
Численні співтовариства по інтересах допоможуть вам зорієнтуватися і знайти однодумців можливість створювати свої власні співтовариства полегшить пошук партнерів якщо ви не знайдете співтовариства що точно характеризує вашу ідею. Проявляйте ініціативу, будьте активні і ви з легкістю доб'єтеся бажаного. Окрім цього, рівень вашої активності на сайті додатково оцінюється спеціальними внутрісистемними балами, які можуть значно розширити ваші можливості. Набравши пристойну кількість балів, ви зможете отримати за них дістати доступ до рекламних майданчиків придбати новинки з сфери високих технологій по спеціальних понижених промо-цінам, а також просто продати свої бали на системній біржі. Усе дуже легко і просто. Реєструйтеся, знайомтеся, спілкуйтеся. Найголовніше, займайтеся тим, що любите а система сама потурбується про ваш заробіток. МІКС Кепитал - перший крок назустріч популярності, забезпеченості і фінансовій незалежності!
 
millionДата: Воскресенье, 09.01.2011, 20:48 | Сообщение # 7
Адміністратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 74
Репутация: 100
Статус: Offline
Програма Знания всем включає в себе обучающие уроки:
1. Обучающие уроки по вождению
2. Обучающие уроки по работе с Интернет
3. Курс Основы работы в Windows 7
4. Курс Работа с графикой
5. Обучающие уроки по работе с текстами и документами

В наступних повідомленнях я детально опишу, які саме уроки входять в кожний з підрозділів

 
millionДата: Воскресенье, 09.01.2011, 20:54 | Сообщение # 8
Адміністратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 74
Репутация: 100
Статус: Offline
Обучающие уроки по вождению
1. Определение понятия Правила Дорожного Движения. Их история.
2. Безопасность на дороге
3. Водительское удостоверение или водительские права. Виды прав
4. Международное Водительское Удостоверение
5. Порядок выдачи Международных водительских прав
6. Получение водительских прав. Общая теория
7. Теоретическая и практическая часть курсов по вождению. Документы, необходимые для получения удостоверения водителя
8. Экзамены в ГАИ. Выдача удостоверения
9. Система обучения водителей
10. Поездка за границу
11. Изучение правил дорожного движения перед поездкой за границу
12. Поездка за границу на автомобиле по доверенности
13. Доверенность на управление транспортным средством. Виды доверенностей
14. Оформление доверенности. Заключение договора аренды. Временный регистрационный талон
15. Страховой полис. Обязательное страхование автогражданской ответственности или ОСАГО
16. Договор страхования автотранспорта или КАСКО
17. Покупка и регистрация транспортного средства
 
millionДата: Воскресенье, 09.01.2011, 20:59 | Сообщение # 9
Адміністратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 74
Репутация: 100
Статус: Offline
Обучающие уроки по работе с Интернет
Поділяються на такі розділи:
1. Вводный курс в Интернет
2. Безопасность в Интернете
3. Общение посредством Интернет
4. Платежные системы в Интернет: система LiqPAY
5. Платежные системы в Интернет: система WebMoney
6. Платежные системы в Интернет: система Приват24
7. Платежные системы в Интернет: Perfect Money
8. Блоги: сервис микроблогов Twitter
9. Социальные сети: ВКонтакте
10. Сервисы Google
 
millionДата: Воскресенье, 09.01.2011, 21:06 | Сообщение # 10
Адміністратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 74
Репутация: 100
Статус: Offline
Тепер давайте детально розберемося з розділом
Вводный курс в Интернет
Він включає в себе:
1. Вводный курс в Интернет
2. Понятие интернет-браузера (обзорный урок)
3. Загрузка и установка браузера Google Chrome
4. Знакомство с интерфейсом браузера Google Chrome
5. Google Chrome интерфейс. Новые вкладки и закладки
6. Настройки браузера Google Chrome
7. Настройки браузера Google Chrome. Меню Параметры
8. Панель перевода в Google Chrome. Google Переводчик
9. Покупка билетов через Интернет. Вводный урок
10. Покупка железнодорожных билетов на официальном сайте Укрзализныци
 
millionДата: Воскресенье, 09.01.2011, 21:09 | Сообщение # 11
Адміністратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 74
Репутация: 100
Статус: Offline
Наступний розділ
Безопасность в Интернете
Включає наступні категорії:
1. Безопасность в Интернете
2. Закачка антивируса Kaspersky Internet Security
3. Установка антивируса Kaspersky Internet Security
4. Интерфейс Kaspersky Internet Security. Вкладки Центр защиты и Безопасная среда
5. Интерфейс Kaspersky Internet Security. Вкладки Проверка, Обновление, Родительский контроль
6. Интерфейс Kaspersky Internet Security 2011. Вкладка Инструменты. Карантин. Отчеты
7. Интерфейс Kaspersky Internet Security 2011. Вкладка Инструменты. Карантин. Отчеты
 
millionДата: Воскресенье, 09.01.2011, 21:30 | Сообщение # 12
Адміністратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 74
Репутация: 100
Статус: Offline
Знайомимось з наступним розділом
Общение посредством Интернет
1. Электронная почта. Что это такое?
2. Регистрация в почтовой системе Gmail
3. Основные принципы работы в почтовой системе Gmail
4. Интернет пейджеры. Что это такое?
5. Начало работы с программой Skype
6. Установка интернет пейджера ICQ
7. Регистрация в системе ICQ
8. Вход в интернет пейджер ICQ
9. Изучение интерфейса ICQ
 
millionДата: Воскресенье, 09.01.2011, 21:34 | Сообщение # 13
Адміністратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 74
Репутация: 100
Статус: Offline
Розділ Платежные системы в Интернет: система LiqPAY
1. Вводный курс LiqPAY + регистрация
2. Обзор основных функций в LiqPAY
3. Верификация в LiqPAY
4. Финансовые операции в LiqPAY (часть I)
5. Финансовые операции в LiqPAY (часть II)
 
millionДата: Воскресенье, 09.01.2011, 21:38 | Сообщение # 14
Адміністратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 74
Репутация: 100
Статус: Offline
Дуже значимий на даний час Розділ
Платежные системы в Интернет: система WebMoney
1. Знакомство с системой электронных платежей WebMoney. Виды WM Keeper
2. Регистрация Webmoney Keeper Classic
3. Загрузка и установка Webmoney Keeper Classic
4. Регистрация Webmoney Keeper Classic
5. Активация Webmoney Keeper Classic. Изменение места хранения ключей
6. Интерфейс WM Keeper Classic: вкладки окна программы
7. Интерфейс Webmoney Keeper Classic. Настройки программы
8. Определение понятия кошелька Webmoney Keeper Classic и его создание
9. Способы пополнения кошелька Webmoney Keeper Classic
10. Регистрация WebMoney Keeper Mini
11. Знакомство с интерфейсом системы Webmoney Keeper Mini
12. Аттестаты WebMoney. Уровни аттестатов
13. Получение формального аттестата в платежной системе Webmoney
 
millionДата: Воскресенье, 09.01.2011, 21:43 | Сообщение # 15
Адміністратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 74
Репутация: 100
Статус: Offline
Як правильно розраховуватися в системі Приват24
Розділ - Платежные системы в Интернет: система Приват24
1. Приват24: вступление + регистрация
2. Приват24: изучение интерфейса
3. Приват24: раздел Мои счета
4. Приват24: Раздел платежи
5. Приват24: Оплата коммунальный платежей
6. Приват24: Оплата мобильной связи
7. Приват24: Регулярные платежи
8. Приват24: Мобильный банкинг
9. Приват24: Раздел Карты
10. Приват24: пополнение Skype
11. Приват24: Открытие карты для оплаты в Интернет, подключение услуги sms-информирования
12. Приложение Приват24 в Facebook
 
Заробіток і як заробити гроші в інтернеті. Інвестиції в сайт » Як заробити в інтернеті » Новий грандіозний проект в Інтернеті - MICS Capital (Микс капитал) » MicsCapital Мікс капітал - нова соціальна сітка (новий заробіток)
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Поиск:
Mics Capital Заробіток в інтернеті Заробити в інтернеті Способи заробити в інтернеті Заробіток для студентів інтернеті Додатковий заробіток в інтернеті Хочу заробити в інтернеті Робота в інтернеті Шукаю роботу в інтернеті Хочу працювати в інтернеті Хороша робота в інтернеті Легка робота в інтернеті Робота для студента в інтернеті Як заробити в інтернеті Шукаю роботу в інтернеті Додатковий заробіток в інтернеті Інтернет заробіток Інтернет заробіток для студентів Реальний заробіток в інтернеті Простий заробіток в інтернеті Бізнес в інтернеті Бізнес для студентів в інтернеті Блог про заробіток в інтернеті Сайт про заробіток в інтернеті Про заробіток в інтернеті Цікавий заробіток в інтернеті Як реально заробити в інтернеті Дохід в інтернеті Заробіток для початківця в інтернеті Заробіток для новачка в інтернеті Заробити гроші в інтернеті Як заробити гроші в інтернеті Як заробити швидко гроші в інтернеті Як легко заробити гроші в інтернеті Як почати заробляти в інтернеті З чого починати заробляти в інтернеті Перші кроки заробітку в інтернеті Ефективні способи заробітку в інтернеті Гроші,заробіток,інтернет Послуги по заробітку в інтернеті микс кепитал микс кэпитал мікс кепітал новый проект зароботка зароботок в интернете социальные сети видео микс капитал работать в микс капитал работа в микс кепитал регистрация микс капитал обучения микс капитал микс капитал Россия микс капитал Украина микс капитал СНД ищу спонсора микс капитал как зарегистрироваться Микс Капитал презентации микс капитал презентація мікс капітал микс кэпитал отзывы микскепитал отзывы мікскепітал відгуки

Форма входу

ЗАКЛАДКИ

Пакет "знание всем"

Видео Микскапитал

Видео Соціальні мережі

Друзі сайту

Амріта в Україні

Партнери

Пошук