Форум про заробіток в Інтернеті

Четверг, 19.02.2026, 13:22

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | РЕАЛЬНИЙ ЗАРОБІТОК НА WEBMONEY - Заробіток і як заробити гроші в інтернеті. Інвестиції в сайт | Реєстрація | Вхід

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
РЕАЛЬНИЙ ЗАРОБІТОК НА WEBMONEY
bmwdovzhokДата: Пятница, 03.10.2014, 20:44 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Доброго дня всім!!!
Пропоную вам таку штуку, заробити гроші в системі WEBMONEY.
Звичайно ви можете подумати, що це черговий розвод і всяке таке, але дочитайте до кінця, все дуже просто.
Вам потрібно зареєструватися в системі http://start.webmoney.ru/
Дальше потрібно створити WMU гаманець і поповнити його на 25 гривень.
В вас є реальний шанс отримати тисячі, але потрібно попрацювати.
Суть роботи полягає в тому щоб розкинути по 3 гривні на 7 гаманців, тобто виходить 21 гривня в сумі, за кожен переказ система стягує комісійні 0,8% від суми переказу. Впринципі ви нічого не втрачаєте, крім 21 гривні.
Знаєте, я довго шукав роботу в інтернеті, всякі там кліки, серфінг і т.п. не вартує вашого дорогоцінного часу, я сам переконався в цьому.
Детальну інформацію про те як заробляти взнайте тут http://zarabotajwmu.ucoz.ru/

Отже, повернемося до суті.
Після того як я перечислив по 3 гривні, я розсилав цю статтю по різних форумах і дошках оголошень. За пару днів я помістив статтю на 60 різних ресурсах.
Пояснюю що треба зробити.

1. КРОК 
Реєструєтесь в системі WebMoney і заводите WMU-UAN гаманець, поповняєте його на 25 гривень. Поповнити можна в терміналі i-box, в Тернополі їх на кожному кроці в супермаркетах, думаю в вашому місті теж є=)
2. КРОК
Переводите на кожен із нижче перечислених гаманців по 3 грн.
В полі "Примечание" ОБОВЯЗКОВО вписуєте такі слова: "прошу внести меня в список Web-money" (без лапок), це потрібно для того щоб модератори включили вас в систему, щоб ви могли виводити гроші з webmoney.
Ось ці 7 гаманців:
1. U222188031378
2. U424758760618
3. U335071406056
4. U118828789952
5. U590906216557
6. U178733263984 
7. U189139392710
ПОВТОРЮЮ: щоб отримувати гроші вам потрібно перевести по 3 гривні, бо тоді модератори не включать вас в систему. З цим розібрались.
Тепер УВАГА!!! 
Після того як ви пройшли КРОК 2 скопіюйте собі на комп весь цей текст
і в списку гаманців видаліть самий 1-ий, на його місце поставте 2-ий гаманець, на місце 2-го перемістіть 3-тій і так до останнього, тоді в вас залишиться 6 гаманців, а на 7 місце впишіть свій номер гаманця, я думаю ви зрозуміли.
3. КРОК
Тепер розмістіть цю статтю на бесплатних сайтах оголошень, форумах, на своєму сайті, де тільки можна, бажано побільше, тому що прибуток залежатиме від вас, чим більше оголошень тим більше грошей ви отримуватимете. Розміщення статті на 200 форумах гарантує вам МІНІМАЛЬНИЙ дохід 10000 за 2 місяці. Такщо вирішуйте чи потрібні вам гроші. Особливо якщо є можливість їх заробити при такій незначній втраті як 25 гривен

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Mics Capital Заробіток в інтернеті Заробити в інтернеті Способи заробити в інтернеті Заробіток для студентів інтернеті Додатковий заробіток в інтернеті Хочу заробити в інтернеті Робота в інтернеті Шукаю роботу в інтернеті Хочу працювати в інтернеті Хороша робота в інтернеті Легка робота в інтернеті Робота для студента в інтернеті Як заробити в інтернеті Шукаю роботу в інтернеті Додатковий заробіток в інтернеті Інтернет заробіток Інтернет заробіток для студентів Реальний заробіток в інтернеті Простий заробіток в інтернеті Бізнес в інтернеті Бізнес для студентів в інтернеті Блог про заробіток в інтернеті Сайт про заробіток в інтернеті Про заробіток в інтернеті Цікавий заробіток в інтернеті Як реально заробити в інтернеті Дохід в інтернеті Заробіток для початківця в інтернеті Заробіток для новачка в інтернеті Заробити гроші в інтернеті Як заробити гроші в інтернеті Як заробити швидко гроші в інтернеті Як легко заробити гроші в інтернеті Як почати заробляти в інтернеті З чого починати заробляти в інтернеті Перші кроки заробітку в інтернеті Ефективні способи заробітку в інтернеті Гроші,заробіток,інтернет Послуги по заробітку в інтернеті микс кепитал микс кэпитал мікс кепітал новый проект зароботка зароботок в интернете социальные сети видео микс капитал работать в микс капитал работа в микс кепитал регистрация микс капитал обучения микс капитал микс капитал Россия микс капитал Украина микс капитал СНД ищу спонсора микс капитал как зарегистрироваться Микс Капитал презентации микс капитал презентація мікс капітал микс кэпитал отзывы микскепитал отзывы мікскепітал відгуки

Форма входу

ЗАКЛАДКИ

Пакет "знание всем"

Видео Микскапитал

Видео Соціальні мережі

Друзі сайту

Амріта в Україні

Партнери

Пошук