Форум про заробіток в Інтернеті

Суббота, 04.05.2024, 18:56

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | webmoney легка робота - Заробіток і як заробити гроші в інтернеті. Інвестиції в сайт | Реєстрація | Вхід

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Заробіток і як заробити гроші в інтернеті. Інвестиції в сайт » Як заробити в інтернеті » Новий грандіозний проект в Інтернеті - MICS Capital (Микс капитал) » webmoney легка робота (підходить для студентів і мамочек в декрете)
webmoney легка робота
андронДата: Четверг, 12.06.2014, 14:18 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Я пропоную Вам річ, до якої й сам ставився спочатку скептично. Але на відміну від багатьох подібних пропозицій - ЦЕ ДІЙСНО ПРАЦЮЄ. Розумію, з якою недовірою Ви це читаєте - але прошу, дочитайте статтю до кінця.! Натрапив я на це оголошення абсолютно випадково, коли шукав роботу для додаткового заробітку, знайшовши статтю, в якій говорилося, що МОЖНА ЗРОБИТИ ПАРУ ТИСЯЧ ДОЛАРІВ, ЗА ПАРУ ТИЖНІВ ПРИ ВКЛАДІ ВСЬОГО 21 ГРИВНІ. Я подумав, що це має бути черговий фішкою для лохів, але вирішив все-таки дочитати до кінця і дізнатися, що за нісенітницю мені пропонують ... Далі там говорилося, що треба послати по 3 гривні на 7 Internet-гаманців системи «WebMoney», які нижче перераховані.  Важливо! При кожному відправленні вказуйте в полі «Примітка платежу» наступну фразу: «Внесіть мене в список Webmoney-гаманців». Щоб отримувати дохід, необхідно відправити на кожний із цих 7 гаманців по 3 гривні, інакше ви просто не будете включені в систему мережними модераторами Webmoney- гаманців і не зможете зняти дохід. Отже, відправте по 3 гривні на кожен з наступних гаманців: 1.U162068733880 2.U231516915668 3.U582194075899 4.U894071844709 5.U286081428023 6.U378821129633 7.U507330009476 ПОВТОРЮЮ: щоб одержувати дохід необхідно відправити НА КОЖЕН з цих 7 гаманців по 3 гривні - інакше мережними модераторами webmoney гаманців ви просто не будете включені в систему і не зможете зняти дохід. Тепер УВАГА! Після того, як Ви виконали КРОК 2, скопіюйте до себе на комп’ютер весь цей текст від початку і до кінця. У скопійованій статті видаліть зі списку гаманців ПЕРШИЙ (ВЕРХНІЙ) гаманець і перемістить 2-ий гаманець на місце 1-го, який Ви стерли, 3-ий - на місце 2-го, 4-ий - на місце 3-го, 5 - ий - на місце 4-го, 6-ий - на місце 5-го і 7-ий - на місце 6-го! А в 7-ій номер, який виявився порожнім, впишіть НОМЕР Вашого гаманця. 3. Розмістіть цю статтю (або оголошення з посиланням на сторінку, яку ви без праці можете зробити на одному з безкоштовних сайтів, наприклад, http://job.ukr.net або http://rabota.ua і т.д., посилання на сторінку розміщуйте на форумах але НЕ МЕНШ, НІЖ на 50-100 форумах і стрічках новин (News Groups).
 
Заробіток і як заробити гроші в інтернеті. Інвестиції в сайт » Як заробити в інтернеті » Новий грандіозний проект в Інтернеті - MICS Capital (Микс капитал) » webmoney легка робота (підходить для студентів і мамочек в декрете)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Mics Capital Заробіток в інтернеті Заробити в інтернеті Способи заробити в інтернеті Заробіток для студентів інтернеті Додатковий заробіток в інтернеті Хочу заробити в інтернеті Робота в інтернеті Шукаю роботу в інтернеті Хочу працювати в інтернеті Хороша робота в інтернеті Легка робота в інтернеті Робота для студента в інтернеті Як заробити в інтернеті Шукаю роботу в інтернеті Додатковий заробіток в інтернеті Інтернет заробіток Інтернет заробіток для студентів Реальний заробіток в інтернеті Простий заробіток в інтернеті Бізнес в інтернеті Бізнес для студентів в інтернеті Блог про заробіток в інтернеті Сайт про заробіток в інтернеті Про заробіток в інтернеті Цікавий заробіток в інтернеті Як реально заробити в інтернеті Дохід в інтернеті Заробіток для початківця в інтернеті Заробіток для новачка в інтернеті Заробити гроші в інтернеті Як заробити гроші в інтернеті Як заробити швидко гроші в інтернеті Як легко заробити гроші в інтернеті Як почати заробляти в інтернеті З чого починати заробляти в інтернеті Перші кроки заробітку в інтернеті Ефективні способи заробітку в інтернеті Гроші,заробіток,інтернет Послуги по заробітку в інтернеті микс кепитал микс кэпитал мікс кепітал новый проект зароботка зароботок в интернете социальные сети видео микс капитал работать в микс капитал работа в микс кепитал регистрация микс капитал обучения микс капитал микс капитал Россия микс капитал Украина микс капитал СНД ищу спонсора микс капитал как зарегистрироваться Микс Капитал презентации микс капитал презентація мікс капітал микс кэпитал отзывы микскепитал отзывы мікскепітал відгуки

Форма входу

ЗАКЛАДКИ

Пакет "знание всем"

Видео Микскапитал

Видео Соціальні мережі

Друзі сайту

Амріта в Україні

Партнери

Пошук