[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Заробіток і як заробити гроші в інтернеті. Інвестиції в сайт » Як заробити в інтернеті » Новий грандіозний проект в Інтернеті - MICS Capital (Микс капитал) » Статистика соціальних мереж
Статистика соціальних мереж
millionДата: Среда, 19.01.2011, 12:13 | Сообщение # 1
Адміністратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 74
Репутация: 100
Статус: Offline
Соціальні мережі нестримно набирають популярність у всьому світі, аудиторії деяких з них вже перевищують населення найбільших країн. Соціальні віртуальні імперії виникли усього якихось 10 років тому, але їх вплив на повсякденне життя величезне, складно знайти людину який користується Інтернетом, але не користується соціальними мережами. Розглянемо ТОП-10 найпопулярніших соціальних мереж у світі за версією Morgan Stanley.
Найпопулярніші соціальні сітки в Інтернеті

Facebook (США) - 471 000 000 користувачів
Facebook - найбільша у світі соціальна мережа, створена в 2004 році і керована компанією Facebook Inc. Творець соціальної мережі - Марк Цукерберг. Навесні 2010 року кількість користувачів Facebook досягла 470 млн. чоловік усього лише за рік об'єм аудиторії FaceBook подвоївся. Батьківщина цієї соціальної мережі - США.

Користувачі мережі можуть створювати власні аккаунти, відправляти повідомлення друзям, завантажувати і розміщувати фото і відеоматеріали, організовувати співтовариства та ін. Слово "facebook" бере свій початок від назви спеціальних книжок, які роздаються студентам адміністрацією університетів США на початку академічного року, вони містять інформацію про учнів, для того, щоб студенти могли упізнати один одного.

Виручка найбільшої у світі соціальної мережі Facebook за результатами 2008 року склала більше 300 млн. доларів, за результатами 2009 року ріст виручки практично відповідав росту відвідуваності : таким чином, дохід Facebook за деякими даними склав 0,5 млрд. доларів. В компанії Facebook Inc. Працює близько 1400 чоловік.

У міжнародному рейтингу Alexa соціальна мережа Facebook займає 2-е місце. Трафік соціальної мережі в США вже випереджає трафік найбільшої у світі пошукової системи Google. Сервіс розташовується за адресою: www.facebook.com.

MySpace (США) - 120 000 000 користувачів
MySpace - друга за величиною соціальна мережа у світі, створена в 2003 році в США. Довгий час MySpace була найбільшою соціальною мережею у світі, пік популярності MySpace припав на 2006 рік. Проте вже навесні 2008 року MySpace поступилася лідерством Facebook і відтоді по кількості користувачів тільки наростає. Проте, користувачами мережі є більше 120 млн. чоловік по всьому світу, при цьому 100-миллионий відвідувач зареєструвався на сайті вже в 2006 році ті, що пройшли 4 роки не принесли мережі істотного росту аудиторії. Більше того, за результатами 2009 року кількість аккаунтів зменшилася на 7%

Роботу соціальної мережі забезпечує штат в 1000 співробітників. Влітку 2009 року компанія провела масштабне скорочення персоналу : з 1430 до 1000 чоловік. Соціальна мережа MySpace входить до складу міжнародного медіа-гіганта News Corp. Результати діяльності компанії окремо не розголошуються.

Імовірно оборот MySpace не перевищує 100 млн. дол. Сервіс розташовується за адресою: www.myspace.com.

Twitter (США) - 74 000 000 користувачів
Twitter - третя за величиною соціальна мережа у світі, створена в 2006 році в США. На сьогодні користувачами Twitter є 74 млн. чоловік по всьому світу.

Основна ідея сервісу - мікроблоги. Користувачі можуть створювати невеликі (до 140 знаків) текстові повідомлення (tweets), які з'являються в профілі користувача і можуть бути прочитані його послідовниками (followers). Сервіс зручний для мобільного користування, іноді його називають "СМС-сервіс Інтернету". Творці Twitter наполягають, що це не соціальна, а, швидше, інформаційна мережа.

У компанії, обслуговуючій сервіс, працює 140 чоловік. Дохід Twitter за результатами 2009 року склав не більше 2 млн. дол. В міжнародному рейтингу веб-сайтів Alexa Twitter займає 11 позицію. Сервіс розташовується за адресою: www.twitter.com.

Baidu Space (Китай) - 54 000 000 користувачів
Baidu - найбільша китайська пошукова система, створена в 2000 році. Пошукова система функціонує на китайському і японському ринках. Baidu Inc. зареєстрована на Кайманових островах. Є першою китайською компанією, включеною в індекс NASDAQ, - 100. Пошуковою системою Baidu проіндексовано більше 740 млн. сторінок, близько 80 млн. зображень, 10 млн. мультимедійних файлів.

Пошукова видача Baidu рецензується представниками китайського уряду, деякі спірні теми пошукова система не індексує (наприклад, матеріали пов'язані з незалежністю Тібету). У міжнародному рейтингу Alexa сайт займає 7-й рядок. по відвідуваності.

Baidu Space - китайська соціальна мережа у рамках сервісу Baidu, яка дозволяє зареєстрованим користувачам створювати власні домашні сторінки формувати і брати участь в співтовариствах. Розмір аудиторії соціальної мережі складає 54 млн. користувачів.
У 2009 році ріст аудиторії Baidu Space склав 65%.0 Сервіс розташовується за адресою www.hi.baidu.com.

Orkut - одна з найбільших соціальних мереж у світі, що належить корпорації Google Inc. Користувачами мережі є 52 млн. чоловік, ріст аудиторії сервісу в 2009 році ставив 6%. Створена в 2004 році в США проте найбільшу популярність Orkut отримала у Бразилії і Індії : більше 51% відвідувачів соціальної мережі - жителі Бразилії, 20% -жителі Індії, на долю США доводиться трохи більше 17%.

Як і у випадку з Facebook користувачами мережі не можуть стати підлітки, що не досягли 13 років. Це обмеження викликане спробою сервісів захистити дитячу аудиторію Інтернету від небажаної дії.
Із-за помітної популярності Orkut у Бразилії штаб-квартира компанії поступово переноситься у бразильський підрозділ Google.

У міжнародному рейтингу популярності сайтів соціальна мережа займає 63-е місце. Сервіс Orkut знаходиться за адресою www.orkut.com.

Hi5 (США-Латинская Америка) - 47 000 000 користувачів
Hi5 - соціальна мережа, заснована в 2003 році в США. Аудиторія складає 47 млн. користувачів, в 2009 році кількість користувачів зменшилася на 22%.0 Найбільшу популярність Hi5 отримала в Латинській Америці. Близько 2/3 аудиторії соціальної мережі складають чоловіки.

У 2010 році компанія стала активно розвивати напрям соціального гейминга (social gaming), для цього була придбана фірма Big Six, що спеціалізується на цьому напрямі.

У міжнародному рейтингу Alexa сайт займає 51-е місце. Сервіс розташовується за адресою www.hi 5.com.

QQ (Китай) - 47 000 000 користувачів
Tencent QQ, що широко відома як QQ - програма для миттєвого обміну повідомленнями (мессенджер), має величезну популярність в Китаї, з'явилася у кінці 90-х. QQ є китайським аналогом ICQ. Користувачами програми стали щонайменше 47 млн. людей (за деякими оцінками - до 80 млн.). Сервіс належить китайській компанії Tencents Holdings Limited, у свою чергу частиною компанії володіє південноафриканський медійний холдинг Naspers.

Як і в ICQ функціонал QQ не обмежується мессенджером, там також є присутніми ігри віртуальні тварини (тамагочи), сервіси по обміну і завантаженню файлів та ін.

У квітні 2010 року сайт QQ.com став 10-м в рейтингу найпопулярніших сайтів за версією Alexa. Ріст аудиторії QQ за останній рік перевищив 65%.0 Сервіс розташовується за адресою www.qq.com, англійська версія - www.imqq.com.

RenRen (Китай) - 34 000 000 користувачів
RenRen Network - популярна китайська соціальна мережа, запущена в 2005 році, користувачами є більше 34 млн. чоловік. Найбільшу популярність сервіс отримав в китайському студентському середовищі.

Спочатку ресурс називався Xiaonei проте в серпні 2009 був перейменований в RenRen ("для кожного" - кит.)
По міжнародному рейтингу Alexa соціальна мережа RenRen займає 85 - місце в списку самих популярних сайтів світу. Сервіс розташовується за адресою www.renren.com.

Vkontakte (Росія) - понад 95 000 000 користувачів
Vkontakte - найбільша соціальна мережа в Рунеті, займає 9-е місце в списку найбільших соціальних мереж світу, запущена в 2006 році. Сервіс отримав широку популярність безпосередньо в Росії, на Україні, у Білорусі і Казахстані.

Багато фахівців називають Vkontakte клоном Facebook, це стосується як дизайну, інтерфейсу, так і функціоналу соцмережі. Проте, Vkontakte забезпечена рядом додаткових опцій ідея яких узята у таких популярних у світовому Інтернеті ресурсів як YouTube, Pandora, MySpace.

На відміну від другої за популярністю в Росії соціальної мережі Odnoklassniki.ru, яка довго час лідирувала за розміром аудиторії, Vkontakte має молодшу аудиторію що складається переважно з школярів і студентів.

За оцінкою ФИНАМ виручка соціальної мережі Vkontakte в 2009 році склала 1-1,2 млрд. дол., на вбудовані ігри доводиться 20-25% виручки.
Vkontakte займає 37 місце в списку самих відвідуваних сайтів у світі, ріст аудиторії в 2009 році склав 20%. Адреса сайту Vkontakte - www.vkontakte.ru.

SkyRock (Франція) - 20 000 000 користувачів
Skyrock - французька соціальна мережа, що замикає десятку самих популярних соціальних мереж світу. Сервіс функціонує з 2002 року. Найбільшу популярність SkyRock має у Франції (3-е місце по відвідуваності серед усіх сайтів), Бельгії (6-е місце) Швейцарії (9-е місце). Користувачами соціальної мережі є близько 20 млн. чоловік, річний приріст аудиторії склав 9%.

Спочатку сервіс називався SkyBlog і був сервісом блогів але в 2007 році стався ребрендинг і переорієнтація у бік повноцінної соціальної мережі.

У міжнародному рейтингу Alexa сайт SkyRock займає 54-е місце по відвідуваності. Сервіс розташовується за адресою www.skyrock.com.

 
Заробіток і як заробити гроші в інтернеті. Інвестиції в сайт » Як заробити в інтернеті » Новий грандіозний проект в Інтернеті - MICS Capital (Микс капитал) » Статистика соціальних мереж
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Mics Capital Заробіток в інтернеті Заробити в інтернеті Способи заробити в інтернеті Заробіток для студентів інтернеті Додатковий заробіток в інтернеті Хочу заробити в інтернеті Робота в інтернеті Шукаю роботу в інтернеті Хочу працювати в інтернеті Хороша робота в інтернеті Легка робота в інтернеті Робота для студента в інтернеті Як заробити в інтернеті Шукаю роботу в інтернеті Додатковий заробіток в інтернеті Інтернет заробіток Інтернет заробіток для студентів Реальний заробіток в інтернеті Простий заробіток в інтернеті Бізнес в інтернеті Бізнес для студентів в інтернеті Блог про заробіток в інтернеті Сайт про заробіток в інтернеті Про заробіток в інтернеті Цікавий заробіток в інтернеті Як реально заробити в інтернеті Дохід в інтернеті Заробіток для початківця в інтернеті Заробіток для новачка в інтернеті Заробити гроші в інтернеті Як заробити гроші в інтернеті Як заробити швидко гроші в інтернеті Як легко заробити гроші в інтернеті Як почати заробляти в інтернеті З чого починати заробляти в інтернеті Перші кроки заробітку в інтернеті Ефективні способи заробітку в інтернеті Гроші,заробіток,інтернет Послуги по заробітку в інтернеті микс кепитал микс кэпитал мікс кепітал новый проект зароботка зароботок в интернете социальные сети видео микс капитал работать в микс капитал работа в микс кепитал регистрация микс капитал обучения микс капитал микс капитал Россия микс капитал Украина микс капитал СНД ищу спонсора микс капитал как зарегистрироваться Микс Капитал презентации микс капитал презентація мікс капітал микс кэпитал отзывы микскепитал отзывы мікскепітал відгуки

Форма входу

ЗАКЛАДКИ

Пакет "знание всем"

Видео Микскапитал

Видео Соціальні мережі

Друзі сайту

Амріта в Україні

Партнери

Пошук